Friday, July 19, 2013

Kenangan Mengusik Jiwa - Portable Hard Disk

Alhamdulillah 
Assalamualaikum 

 Harini ada bawak portable hard disk pergi office...saja nak tengok2 dan update movie yang kawan2 ada download dari internet...sekali godek2, terbukak fail2 lama... 

 Adoi, lama btol terperap fail2 tu...kalau tak salah, aku mintak tolong adik lelaki aku beli masa tahun 2008 rasanya...sebelum ni document tu semua dalam desktop...haritu nak lupuskan desktop sebab dah tak boleh guna, adik lelaki aku tu backup la dalam portable hard disk ni... 

 Terimbau balik kenangan lama masa zaman hingusan...aku dulu bukan jenis melawa...jenis sempoi...yang melawa roomate aku...kat mana ntah dia sekarang...senyap je... 

 Dolu aku la paling rajin salin nota...kawan2 aku tukang copy...tulisan tu jangan cakap la...asal lepas boleh baca...hehe... 

 Lama jugak 4 tahun kat JB...masa bulan Ramadhan, sanggup berjalan kaki jauh nak pergi Param (Pasar Ramadhan)....kalau tak puasa lak, cari geng, masak megi dalam bilik senyap2...hahahahah

Tu la dia zaman nakal kami...sekarang masing2 dah besar2...nak jumpa sekali sekala pon susah...maklumla, masing2 dah berkeluarga dan bersepah2...baru2 ni dapat tau sorang ada kat Oman, ikut suami...sorang ada kat Singapore, kerja sana....sorang ada kat Sarawak, memang dia orang sana...yang lain2 tu ada kat Terengganu la, Penang la, Kelantan la, Johor la...macam2 la...

Apa2pon sekali sekala kena jumpa / wat gathering gak...baru gempak...

Windu la kat korang....huhuhuhu


ni la budak kelas kami...sikit je kan...


ni part dengki orang belakang...hehehehehe


No comments:

Post a Comment

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab