Thursday, October 09, 2014

Alhamdulillah & tahniah masing-masing

Bismmillahir Rahmaanir Rahim photo vectorbismillahpink2.png

Seronok tengok kawan-kawan blog berkongsi gembira.
Kongsi pasal apa?
Pasal masing-masing dapat durian runtuh daripada En Nuffnang yang sedang budiman sekarang.
Hihi

Contohnya:
 Sis Yumida kita yang berkongsi 24 Kempen CPUV Nuffnang Status ON GOING,
Sis Maria yang berkongsi Terkejut Tengok CPUV Nuffnang,
Sis Safurara yang berkongsi BE Paling Banyak Sepanjang Berblog
dan beberapa lagi yang mungkin mama terlepas pandang.

Alhamdulillah, mama ada juga dapat tapi 1 jela...


Tak mau sedih-sedih pada yang belum berezeki...
Macam-macam tips yang otai-otai kita berikan kalau rajin google...
Jangan tanya mama yer sebab mama pon masih menuntut lagi ni...belum tamat...hihi
Apa-apapon, tahniah yer...walaupun dapat 1 macam mama pon tahniah daripada mama...

13 comments:

  1. blogger meriah dengan nuffnang sekarang nie

    ReplyDelete
  2. Tahniah mama. Sikit @ byk tetap bersyukur :)

    ReplyDelete
  3. rezeki.. ape2 pun tahniah mama...

    ReplyDelete
  4. rezeki ada dimana2... hihi.. semoga bertambah rezeki kak mina :)

    ReplyDelete
  5. Insha Allah, akan da rezekinya tu...

    ReplyDelete
  6. Wah hebatnya dorang... Jeles kite ^_^

    ReplyDelete
  7. tahniah..mr nuffnang mmg baik hati.hehe

    ReplyDelete
  8. BE banyak tapi slow sangt erning nya./.

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah...this month memang meriah dengan nuffnang...

    ReplyDelete
  10. JM pun sama seperti mama..x byk..maybe ada tips yg kita tahu bagaimana nak kasi nuffnang baik hati sama blog kita jugak :-)

    ReplyDelete
  11. Dulu rajin Google tips dari otai2.
    Sekarang macam segalanya x sompek pulak.
    Ermmm..
    Entah apelah.yang saya buat sampai jadi x sompek itu ini.

    ReplyDelete

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab