AFB Feed

Friday, October 10, 2014

Emergency!!

Bismmillahir Rahmaanir Rahim photo vectorbismillahpink2.png

Sumber : Google

Jangan terkejut, jangan panik sebab mama lagi panik ok...huhu
Mama dah sampai opis, dapat pulak sms daripada whatsapp, grup ipar duai.
Dikhabarkan ayah mentua mama ada kat Hospital Teluk Intan.
Puncanya hidung ayah mentua mama ni berdarah tak berhenti-henti.
Adik ipar kat dekat kampung bawaklah pergi ke klinik.

Sekali klinik suruh refer hospital. Apa lagi, cepat-cepat la mereka ke Hospital Teluk Intan sebab itu je hospital yang terdekat dengan Bagan Datoh.

Okla, mama tak dapat nak cite lebih-lebih. Mama settle dulu apa yang patut.
Tambahan pula partner mama cuti harini dan bos pulak paternity leave sebab isteri baru bersalin.

Mohon doakan yang terbaik buat ayah mentua mama yer...


12 comments:

  1. jaoh tu hospital teluk intan dgn bagan datoh
    hmm mintak semuanye dipermudahkan mama
    byk bersabar ye

    ReplyDelete
  2. alahaiii~ semoga baik baik semuanya.risau jugak kan.


    #JalanJalanKlikIklan

    ReplyDelete
  3. semoga pak mertua mama sihat2 je ye.

    ReplyDelete
  4. Innalillah...smg tiada yg serius dan FIL mama cepat2 sembuh. Amin.

    ReplyDelete
  5. semoga bapa mertua ok ok saje..

    ReplyDelete
  6. semoga takde perkara buruk berlaku

    ReplyDelete
  7. sabar ye mama, harap yg terbaik buat bapa mertua tu

    ReplyDelete
  8. Nose bleeding = epistaxis.
    Hopefully urusan mama dipermudahkan oleh Nya.

    ReplyDelete
  9. Moga ayah mertua mama kembali sihat. Insha Allah...

    ReplyDelete

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab