Monday, October 13, 2014

Alhamdulillah...terima kasih Ya Allah!!

Bismmillahir Rahmaanir Rahim photo vectorbismillahpink2.png
Alhamdulillah...2 hari senyap..
Hujung minggu yang agak sibuk dan mendebarkan...

Sumber : Google

Walaubagaimanapun, Alhamdulillah, ayah mentua mama dah keluar dari hospital petang semalam.
Kebetulan ada rumah makcik papa dekat Teluk Intan, untuk sementara ni kedua mentua mama akan duduk kat Teluk Intan dulu. In case kalau jadi lagi, senang dan dekat.

Seronok kedua-dua mentua dapat balik tengok cucu.
Tapi sayangnya kejap je sebabnya masing-masing dah mula gerak balik malam tadi.
Kami gerak dalam pukul 10 juga, saja nak kasi mentua main-main dengan cucu-cucunya.

Insya Allah, berkesempatan kami akan balik lagi.
Harini mood agak melayang jugak sebabnya banyak nak kene catch-up samada kerja mahupun blogging. Banyak btol tengah hutang blogwalking. Apa-apapon mama akan cuba sedaya upaya. Chayok Chayok!!

8 comments:

  1. Pelan2 mama lya pun bz gak last week

    ReplyDelete
  2. semoga semuanya berjalan dengan lancar..
    > http://www.steviamanis.com/review-blogger-royal-sweetener-stevia

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah. Smg terus sihat hendaknya insyaallah.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah... Ayah mentua mama dah keluar wad yer...

    ReplyDelete
  5. Semoga diberikan kesihatan yang baik buat kedua kedua mertua

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah.. semoga dipermudahkan urusan ya :D

    ReplyDelete

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab