AFB Feed

Wednesday, October 08, 2014

Wordless Wwdnesday - Carilah sahabat

Bismmillahir Rahmaanir Rahim photo vectorbismillahpink2.png

Sumber : Facebook

14 comments:

  1. bukan mudah untuk menemui sahabat ...

    ReplyDelete
  2. Semoga berjumpa sahabat yang sejati

    ReplyDelete
  3. Susah juga nak cari sahabat yang jujur sekarang. Semoga akan ada la juga walaupun tak ramai.

    ReplyDelete
  4. btol tu kak.. dan susah nk dpt shbt mcm tu skg.

    ReplyDelete
  5. sahabat sejati sukar nak dicari.. tp kalau ada mmg sgt2 bertuah...

    ReplyDelete
  6. Proton untuk kak mina :)

    susah nak cari sahabat yang jujur... bila dah sayang, kita ditipu pulak.. haish

    ReplyDelete
  7. Exactly mama...sahabat waktu senang Dan Susah sukar dicari...namun tak Ada yang impossible kalau kits sendiri one of them kan..

    ReplyDelete
  8. setuju sangat..better cari SAHABAT dan bukan KAWAN tetapi masalah nya ramai kawan dari SAHABAT huhu

    ReplyDelete
  9. Insyaallah.
    Berilah yang terbaik, tetapi jangan mengharapkan yang terbaik takut kecundang
    .

    ReplyDelete

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab