AFB Feed

Tuesday, October 07, 2014

Misteri kehilangan...

Bismmillahir Rahmaanir Rahim photo vectorbismillahpink2.png

Jeng...jeng...jeng...dah macam misteri nusantara pulak dah yer...
Kalau sesiapa yang biasa lalu dekat glass door, rasanya benda ni mesti kira biasa nampak :


Yela, kalau glass door nak kunci kat bahagian mana pulak kan?

Ni misterinya, sebelah ada, sebelah bole pulak hilang.
Aish, sapa pulak yang berkenan dengan lock ni.
Kalau tercabut, mesti ada sesiapa inform ada pada mereka.
Ni takde sapa bagitau pulak ada pada sesiapa.

Lock ni mahal ke ek harganya? Boleh ke dijual?

3 comments:

  1. Lock tu pun ada yang berkenan ye mama ^_^

    ReplyDelete
  2. X pasti pulak harganya mahal ke x. Ingatkan misteri nusantara td^^

    ReplyDelete
  3. heeheheh pelik nye bnd cmni pon ade org nak amek jugak

    ReplyDelete

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab