Saturday, October 18, 2014

Ranking Alexa - 18.10.2014

Bismmillahir Rahmaanir Rahim photo vectorbismillahpink2.png

Alhamdulillah..

Tadi ni terbaca entry ranking Alexa kak mia kat SINI, tetiba rasa nak tengokla ranking blog ni kat mana lah agaknya yer sekarang :


Alhamdulillah, ada peningkatan berbanding sebelum ni kat SINI. Lebih kurang sebulan yang lepas la. Nak banding dengan kak mia tu tidakla. Jauh sangat beribu-ribu lemon. Hehe

Mama cuma amik tips yang mama +Norhasniza Khalid kita tinggalkan kat SINI:


Terima kasih mama +Norhasniza Khalid atas tips yang beliau tinggalkan.

Sebenarnya, tak tau nak update cerita apa harini. Tu yang sesaja tengok ranking Alexa. Hihi

14 comments:

  1. Salam singgah sabtu sis...Alhamdulillah dan tahniah sis....

    ReplyDelete
  2. semoga bertambah baik yer ranking alexa tu, teruskan berusaha...

    ReplyDelete
  3. Macam best juga ranking Alexa ni kan..tak pe, pelan2 nanti Mesti meningkat naik macam Kak mia tu..^_^

    Psstt..insyaallah nanti wana share resepi cucur durian k.

    ReplyDelete
  4. Tahniah yer mama... Ranking zumal asyik naik turun jew ^_^

    ReplyDelete
  5. Tahniah!...sue pun sama ranking masih range ribu2...sdg usaha nk ke ratus2 pulop

    ReplyDelete
  6. Fuyooooo... terer lah.... hehehe... saya masih jauh ke belakang... huhuhu

    ReplyDelete
  7. Tahniah Mama...moga terus succes k...

    ReplyDelete
  8. wah, tahniah kak!!! hebat tu 2k... saya bab nak konsisten tu yang susah. hahaha... satu lagi saya dengar, rajin2 la singgah blog orang lain and komen. barulah orang kenal kita and rasa nak datang 'rumah' kita juga kan ^^,

    ReplyDelete
  9. Wahhh ok la tuu ..tahniah mama amir

    ReplyDelete

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab