Thursday, October 02, 2014

Alhamdulillah

Bismmillahir Rahmaanir Rahim photo vectorbismillahpink2.png

Alhamdulillah

Makan tengahari tadi bos baru belanja sebab ada Exec sini birthday dia semalam.
Tak belanja semalam sebab tak cukup korum, ada Exec sorang lagi Sick Leave.

Jauh jugakla nak menapak ke Central Market / Pasar Seni. Ni pon atas permintaan birthday boy yang dah tak berapa boy. Hihi. 
Uish, lama tol tak ke sana.

Sempat ambik gambar menu je sebab lapar sangat + exercise jalan jauh. Hihi

Kedai makan ni kat Mezzanine floor, bersebelah Food Court CM. Selalunya mama dan kawan-kawan layan kedai makan kat Rooftop. 
Tapi birthday boy yang tak berapa boy ni request + bawak bos, tak seswai la pulak.

Alhamdulillah, apa-apapun terima kasih banyak-banyak.

Ni hujan dah mula turun, bermakna internet sini pon yang dah ikut cuaca, ikut lembab.
Serius, internet sini memang ikut cuaca.
Kalau panas terik, berdesup-desup laju.
Kalau hujan, macam Astro pon ada.
Tapi nak buat camne, sabar jela.
Mama try BW slow-slow ek.
Sori kalau lambat sangat singgah.

8 comments:

  1. BW sini pertama kali..folo ye.hehehe

    ReplyDelete
  2. Tengok buku menu pun dah tau sedap.. hehe.. baiknye boss!

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah bos belanja. Lama jg x singgah CS.

    ReplyDelete
  4. Salam mama, maaf lama sangat tak berkunjung...sebab busy!

    Alhamdulillah rezeki ek bos belanja...Sally pun baru je paw bos nak makan sedap :P

    ReplyDelete
  5. alhamdulilah rezeki hari ini..kenyang tak??hehe

    ReplyDelete
  6. Wah, bos blanje makanan Thai yer... Sedapnyer ^_^

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah... rezeki kak aminah :)

    ReplyDelete
  8. Salam Jumaat Mama...

    RHB untuk Mama..

    ReplyDelete

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab